Flere populære aktiviteter følger her.

Opptur

Hvert år i begynnelsen av juni måned inviterer Turistforeningen landets 8. klassinger på tur.
Målet med den nasjonale turdagen er at flere unge skal få gleden ved friluftslivet, å gjøre turmulighetene i nærmiljøet bedre kjent og skape en trivelig dag med fysisk aktivitet for alle.
Brurskanken Turlag arrangerer Opptur for alle elevene i Vefsn kommune. Vi anbefaler vi alle andre kommuner til å arrangere sin lokale Opptur.

Medlemsmøtet

i Brurskanken turlag avholdes årlig i november. Etter spennende foredrag og bildekavalkader  koser vi oss med med god mat og drikke.
Deltagelse skjer ved påmelding.

Kom deg ut dagen

Norges nasjonale turdag arrangeres to ganger i året.
Kom deg ut-dagen skjer alltid første søndag i februar og første søndag i september. I Nordland har Turistforeningen arrangementer fylket rundt, i samarbeid med lokale turlag.

Informasjon om kurs kommer.

Foto: Rune Lund

Vintersolvervarrangement

Hvert år rundt vintersolverv inviterer Mosåsens venner og Brurskanken turlag til bålkos og gløgg på Mostjønna.