Avlyst Tur til Klubbtinden i Herringbotnet med retur via Klubbfjelltjønnhytta 12 september

12. september kl. 10:00
Brurskanken Turlag
Indre Helgeland (se kart)
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. På grunn av mye nedbør og få påmeldte er dessverre denne turen avlyst.

Bli med på tur Klubbtinden rundt.
Dette er en middels krevende tur på ca 11 km
For å komme til  Herringbotnet:
Kjør E-6 nordover. Ca.5km fra Halsøy, ta til høyre mot Herringen.
Følg så FV251 til endes (NB! Hold til høyre i vegdelet i Herringbotnet). Kjør forbi Nergården og følg skogsbilvegen så langt det går.

Samkjøring anbefalles blant turdeltagere da det er litt trangt om parkering.

Turen går på myr, fjell og er delvis merket.

Start  : Herringbotnet sti sørover mellom Brurskanken og Klubbtinden østsida av klubbvatnan,

Vi runder  så Klubbtinden og går ned til Klubbfjelltjønnhytta. Det er sti fra Klubbfjelltjønnhytta til Herringbotn

Ta med mat,drikke og ekstra klær. Fjellsko anbefales kan være litt bløtt enkelte plasser.

Turledere: Stian Iversen                   97621097

Henrik Marken Hegdal  95183739

Bli med på tur Klubbtinden rundt. Dette er en middels krevende tur på ca 11 km For å komme til  Herringbotnet: Kjør E-6 nordover. Ca.5km fra Halsøy, ta til høyre ...

Kontaktinformasjon:

• Tlf. Stian Iversen tlf: 97621097, Henrik Hegdal 95183739