Grunnleggende turlederkurs

25. oktober kl. 17:30
27. oktober kl. 16:30
Turtyper
Kurs, Turlederkurs, Aktivitetslederkurs, Nærturlederkurs, Grunnleggendeturlederkurs, Ambassadøkurs,
Hemnes Turistforening, Brurskanken Turlag
Indre Helgeland (se kart)
Dette arrangementet er over!

Har du lyst til å bli turleder? Nå har du sjansen!

Og best av alt: Kurset er gratis for deg som ønsker å bli turleder hos oss!

På kurset lærer du mer om DNT, planlegging og organisering av turer, bruk av kart og kompass, mat og drikke på tur, bekledning, utstyr og mye annet.

Kurset er åpent for alle medlemmer av DNT og du må har Ambassadørkurs på forhånd. Dette arrangeres fredag kveld fra klokka 17:30. – 20.30.

Kurset passer for deg som ønsker å være med og ta initiativ og ansvar for turer. Dette er første trinn på turlederstigen og passer uansett lokallag eller turgruppe som du er engasjert i. Vi oppfordrer spesielt deg som er eller ønsker å bli turleder for Barnas turlag eller DNT ung.

Kursdatoer:

• Fredag 25. oktober 17.30 – 20.30 (Ambassadørkurs) ved Tursten i Korgen.
  • Lørdag 26. oktober fra kl 09.00 til 16.30 vi skal tilbringe dagen på Turisten i Korgen.
  • Søndag 27. oktober fra kl. 09.00 til 16.30 vi tilbringer dagen på Korgfjellet og møter opp ved fjellstua.

Pris: Gratis, siden du kommer til å stille opp som frivillig i etterkant ;)

Du må ha med deg kompass, linjal og skrivesaker, uteklær og matpakke.

Interessert? Meld deg på nå!
Spørsmål om kurset sendes til Ketil Dalhaug på mobil 92857507

Maks 10 deltakere.

Grunnleggende turlederkurs

Har du lyst til å bli turleder? Nå har du sjansen! Lørdag 26 oktober og søndag 27 oktober arrangerer Brurskaken turlag og Hemnes turistforening grunnleggende turlederkurs. Og best av alt: Kurset er gratis ...